phone +31 (0) 224-59 14 82
email info@hopmansglorie.nl
Tot wel 60 cm hoog; Big Prides

Exclusief geteelde 'franse tulp' onder licentie van Nollenzand (Jan en Emiel Hopman) door Hoornsman BV, J. Th. Kreuk & Zn BV, Gebroeders Thomas en C.W. van der Hulst.

iconGEZONDE BOLLEN

De bollen worden geteeld in het Noordelijk zandgebied; het grootste aaneengesloten productie gebied van bloembollen op het zand. Door de goede vochtdoorlatende grond en het gunstige klimaat staan de bollen nooit lang te nat en hebben ziektes weinig kans.


iconDARWIN HYBRIDE

Het kwekersrecht van de BIG PRIDE is in eigendom van Kwekerij Hopman (Nollenzand BV). De samenwerking tussen J. Th. Kreuk & Zn. BV, Hoornsman BV, C.W. van der Hulst en Firma Gebroeders Thomas wordt gecoördineerd door Jan Hopman. Uniek van deze tulp zijn de eigenschappen van de Darwin Hybride, waarbij lengte, vaastijd en preparatie centraal staat. Daarnaast bestaat de PRIDE familie uit 7 kleuren, welke allemaal tegelijk bloeien.


iconAFNEMERS

Wereldwijd worden de Prides ingezet. Op dit moment worden onze tulpen verzonden naar nagenoeg alle landen in Europa, grote delen van midden en Noord Amerika en ook in het Oosten van de wereld zijn de bloemen van onze tulpen bollen te bewonderen. Deze tulpenbollen kunnen gebruikt worden voor de professionele broeierij maar ook voor de droogverkoop. Met een stevige huid en weinig zuur is het een zeer geschikte bol voor preparatie en lange bewaring in de droogverkoop. Indien u als broeier of exporteur interesse heeft voor een exclusief aanbod in een land, neemt u graag contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.
BIG PRIDE TEAM

AFBEELDINGEN

NIEUWS BERICHTEN

 • gallery 3
 • KEUKENHOF
  Posted by : Bas

  Afgelopen voor jaar hebben ruim 1 miljoen mensen de Keukenhof bezocht. HopmansGlorie, Royal van Zanten en Bruno Nebelung hadden in hun stand de Prides staan. Heeft u ze niet kunnen bewonderen? Hier een film van de HopmansGlorie stand: Big Prides op de stand van Hopmans Glorie

 • gallery 3
 • Prides bij Kreuk
  Posted by : Bas

  De BIG PRIDES stonden fantastisch op het land van Kreuk aan de Langevliet te Callantsoog. Bekijk de film via deze link.

 • gallery 1
 • TOETREDING
  Gepost door: Bas

  Het stoppen met telen van kwekerij Hopman, heeft de kans geboden voor C.W. van der Hulst en Fa. Gebr. Thomas om de PRIDES ook te gaan telen.

 • gallery 2
 • BOLLEN ZIJN GEROOID
  Gepost door: Bas

  Alle PRIDE soorten zijn weer geoogst. Na een gemiddeld matig groei jaar, hebben we gelukkig wel aan alle leveranties kunnen voldoen.

 • gallery 3
 • ER IS MEER
  Posted by : Bas

  Naast de BIG PRIDES produceren Hoornsman, Kreuk, CW van der Hulst en Gebr. Thomas nog meer soorten. Het tulpen assortiment bestaat uit enkele tientallen cultivars, maar ook lelies, irissen, muscari's, crocussen, alliums en Zantedeschia kunt aan de lijst worden toegevoegd.

 • gallery 4
 • HEMA verkoopt PRIDES
  Posted by : Bas

  In samenwerking met Kwekerij Hopman, zijn deze tulpen door de firma J.G. Weijers afgebroeid en in Filet Fleurs geleverd aan de HEMA SCHAGEN. Binnen een dag was de kar leeg. Consumenten in Schagen hebben oog voor detail ;). [...]


CONTACT
De bedrijven zijn allen te vinden in de kop van Noord-Holland.

De handel en coördinatie wordt verzorgd door Jan Hopman. U kunt contact met hem opnemen voor het huidige aanbod.

icon 1 Kwekerij Hopman - Nollenzand BV
Nollenweg 12, 1756 CN 't Zand NH

icon 2 +31 224 - 59 14 82 of +31 6 22 499 707

icon 3www.hopmansglorie.nl

icon 1 Hoornsman B.V.
Schoolweg 3, 1787 AV Julianadorp

icon 2 +31 (0)223 - 641371 of +31 6 65 18 12 013

icon 3www.hoornsmanbulbs.com

icon 1 J. Th. Kreuk & Zn. BV
Langevliet 10, 1759 LE Callantsoog

icon 2 +31 226 - 69 10 47 of +31 6 53 65 14 94

icon 3www.kreukbv.com

icon 1 C.W. van der Hulst
Korte Bosweg 48, 1756 CA 't Zand

icon 2 +31 224 - 59 18 65

icon 3

icon 1 Firma Gebroeders Thomas
Langevliet 18, 1787 BD Callantsoog

icon 2 +31 226 - 69 10 47 of +31 6 53 65 14 94

icon 3

icon 1Bekijk de locaties direct per Google Maps: KLIK HIER

icon

Een stevige tulp met een enorme steel. Niet gevoelig voor wind in de tuin en ook in de vaas blijven de tulpen nog dagen lang staan. De bloem veranderd iedere dag nog; van een prachtige dichte bloem in de groei fase tot vuist formaat openstaande prachtig stalende bloem in de vaas. Een bloem om trots op te zijn; BIG PRIDE.


ONZE PARTNERS
 • partner 1
 • partner 2
 • partner 3
 • partner 4
 • partner 5